Ο Κώστας Λειβαδάς στο Μουσείο Τυπογραφίας, 13/1/2016

Ο Κώστας Λειβαδάς στο Μουσείο Τυπογραφίας, 13/1/2016

Ένα μουσικό ταξίδι στη 18χρονη πορεία του Κώστα Λειβαδά στην ελληνική μουσική σκηνή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου στις 8 μ.μ. στο Μουσείο Τυπογραφίας, με αφορμή την παρουσίαση του νέου cd του αγαπημένου μουσικού “18 χρόνια δρόμος”. Μαζί του η Χανιώτισσα ερμηνεύτρια Ερωφίλη.

leivadas

Το διπλό αυτό cd -συλλογή- περιλαμβάνει όλα τα τραγούδια του Κώστα Λειβαδά, που έχουμε αγαπήσει από το 1997 μέχρι σήμερα και συμμετέχουν πάνω από 20 αγαπημένοι Ελληνες ερμηνευτές από τον Μανώλη Λιδάκη, τον Γιάννη Κοτσίρα, τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, την Ελένη Τσαλιγοπούλου και την Ελεωνόρα Ζουγανέλη έως τον Βασίλη Σκουλά και τον Διονύση Σαββόπουλο.

Για τη “μουσική ενηλικίωση” του Κώστα Λειβαδά θα μιλήσουν ο Γιάννης Λυβιάκης, δημοσιογράφος της εφημερίδας “Χανιώτικα νέα” και προσωπικός φίλος του μουσικοσυνθέτη, ο Παναγιώτης Ορφανίδης, διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού “Δίκτυο FM 91,5” και ο Ματθαίος Φρατζεσκάκης, υπεύθυνος έκδοσης της μηνιαίας εφημερίδας “Πυξίδα της πόλης”. Θα ακολουθήσει συναυλία με τον Κώστα Λειβαδά στις καλύτερες στιγμές του!

Το Μουσείο Τυπογραφίας εκείνο το βράδυ θα ανοίξει στις 7 μ.μ. για όσους επιθυμούν να περιηγηθούν στη μαγευτική ιστορία της τυπογραφίας.

Η οργανωμένη ξενάγηση θα ξεκινήσει στις 7:10 ακριβώς.

Είσοδος (με ένα ποτήρι κρασί): 4 ευρώ.

Το βράδυ της Τετάρτης 13.1.2016 δρομολόγιο του Αστικού ΚΤΕΛ για τη Σούδα θα φτάσει μέχρι την είσοδο του ΒΙΟ.ΠΑ. Αναχώρηση από την Πλατεία Αγοράς 7.20 μ.μ. Αναχώρηση από την είσοδο του ΒΙΟ.ΠΑ. 11 μ.μ. Ευχαριστούμε το Iστορικό Καφέ “Κήπος”, το Οινοποιείο “Πνευματικάκης” και το “Δίκτυο fm”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ