Εκπαιδευτικά προγράμματα σε σχολεία της Αττικής

Το «Μουσείο Τυπογραφίας Γιάννη και Ελένης Γαρεδάκη» με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του σε σχολεία της Αττικής.

Ένα φιλόδοξο πρόγραμμα που στόχο έχει να φέρει σε επαφή τα παιδιά δημοτικού με τον κόσμο της Τυπογραφίας. Η υλοποίηση του προγράμματος περιλαμβάνει ξενάγηση στους χώρους του μουσείου μέσω της περιήγησης 360ο, αναλυτικές αναφορές στα εκθέματα του μουσείου, στην ιστορική εξέλιξη και διαδικασία της τυπογραφίας καθώς και στα επαγγέλματα που συνδέονται άμεσα με αυτήν. Στο τελευταίο μέρος του προγράμματος οι μαθητές θα γίνουν οι ίδιοι «Μικροί δημοσιογράφοι σε δράση» με σκοπό να στήσουν τη δική τους εφημερίδα.

Το «Μουσείο Τυπογραφίας Γιάννη και Ελένης Γαρεδάκη» με ευαισθησία και αίσθημα ευθύνης απέναντι στη νέα γενιά αναλαμβάνει μια σημαντική πρωτοβουλία, ξεπερνά τα γεωγραφικά όρια και «μεταφέρει» την ξεχωριστή εμπειρία μιας επίσκεψης στους χώρους του στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς της Αττικής.

Η διαδικασία συμμετοχής στο πρόγραμμα είναι απλή, με τη συμπλήρωση του εγγράφου: ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ και την αποστολή του στο edu.attiki@typography-museum.gr η υπεύθυνη εκπαιδευτικών προγραμμάτων για τα σχολεία της Αττικής θα επικοινωνήσει μαζί σας για να κλείσετε την ημερομηνία που σας εξυπηρετεί.

Για πληροφορίες παρακαλώ καλέστε στο 6944 182075.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ