Παιδική θεατρική παράσταση “Μαλαματένιος αργαλειός και φιλντισένιο χτένι”, 22& 29/11/2015

Μία τρυφερή και διδακτική ιστορία, βασισμένη σε αρχαίους ελληνικούς μύθους και λαϊκές αφηγήσεις θα “υφανθεί” την Κυριακή 22 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στο φιλόξενο αμφιθέατρο του μοναδικού στην Ελλάδα, Μουσείου Τυπογραφίας Γιάννη και Ελένης Γαρεδάκη, στο ΒΙΟ.ΠΑ. Χανίων. Πρόκειται για την παιδική θεατρική παράσταση “Μαλαματένιος αργαλειός και φιλντισένιο χτένι” στην οποία πρωταγωνιστεί η Βαλεντίνα Παπαδημητράκη. “….Μια φορά κι έναν καιρό ήρθε στον κόσμο ένα κοριτσάκι, όμορφο και χαριτωμένο. Την τρίτη νύχτα από τη γέννησή του μπήκαν αθόρυβα στο δωμάτιο του μωρού οι τρεις Μοίρες…”. Η συναρπαστική συνέχεια, θα αποκαλυφθεί την Κυριακή το μεσημέρι στο Μουσείο Τυπογραφίας. Η παράσταση απέσπασε τιμητική διάκριση στο 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου Δρόμου στην Αθήνα.

Σκηνοθεσία – Μουσική Επιμέλεια – Ερμηνεία: Βαλεντίνα Παπαδημητράκη. Λύρα, Λαούτο, πνευστά, κρουστά: Αλέξανδρος Ιερωνυμίδης.

Κλείστε εγκαίρως τις θέσεις σας για το μουσικό παραμύθι από… κλωστή, στο τηλέφωνο: 6977293283. Απαραίτητη η προκράτηση θέσεων.

Τιμή εισιτηρίου: 2 ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ