Μέρα πολιτισμού στο Μουσείο Τυπογραφίας, 24/5/2015

Μέρα πολιτισμού στο Μουσείο Τυπογραφίας, 24/5/2015

Ένα παραμύθι & ένα τραγούδι για το Μουσείο Τυπογραφίας από την Μάρω Θεοδωράκη!

10 π.μ – 11 π.μ: Δωρεάν ξενάγηση στους χώρους του Μουσείου Τυπογραφίας και στην ολοκαίνουργια νέα αίθουσα που εγκαινιάστηκε πρόσφατα.

11 π.μ : “Μια κουκίδα στο Μουσείο Τυπογραφίας” το ανέκδοτο παραμύθι που έγραψε η Μάρω Θεοδωράκη, ειδικά για την επέτειο των 10 χρόνων λειτουργίας του Μουσείου! Το παραμύθι θα αφηγηθεί στα παιδιά η ίδια η Μάρω Θεοδωράκη.

Επίσης, για πρώτη φορά, θα παρουσιαστεί το τραγούδι σε στίχους και μουσική Μάρως Θεοδωράκη “Η ιστορία ξαγρυπνά στου Μουσείου την αγκαλιά”, που γράφτηκε για το μοναδικό στην Ελλάδα Μουσείο Τυπογραφίας.

Μαζί με την Μάρω Θεοδωράκη, ο Σταύρος Ψαρουδάκης και η χορωδία του 3ου δημοτικού σχολείου Χανίων.

Είσοδος ελεύθερη.

“Μιχαήλ Κόλχαας” με τον Νίκο Αλεξίου

8 μ.μ – 9 μ.μ : Δωρεάν ξενάγηση στους χώρους του Μουσείου Τυπογραφίας και στην ολοκαίνουργια νέα αίθουσα που εγκαινιάστηκε πρόσφατα.

9 μ.μ: “Μιχαήλ Κόλχαας” μια θεατρική παράσταση που βασίζεται σε αληθινή ιστορία και περιγράφει γεγονότα που έγιναν στην Γερμανία, λίγο μετά την εποχή που εφευρέθηκε η Τυπογραφία. Μετά από 4 χρόνια επιτυχίας στην Αθήνα, η παράσταση έρχεται στα Χανιά! Μετάφραση, δραματουργική προσαρμογή, σκηνοθεσία, ερμηνεία: Νίκος Αλεξίου.

Απαραίτητη η προκράτηση θέσεων στα 6977293283 & 6974020861.

Μετά την παράσταση θα ακολουθήσει μικρό κέρασμα, στο νέο πωλητήριο του Μουσείου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ